sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Daca totul ar fi invers

Invers...
Viata mea e mereu cu susul in jos,deci probabil daca ar fi sa fie invers as fi o persoana ordonata,foarte inceata...Doamne nu...Invers...cred ca daca s'ar schimba totul intr'o zi si sa fie invers,ar insemna oamenii rai sa fie buni,iar cei buni sa fie rai si probabil am supravetui mai mult pentru ca cei rai sunt 90% din toata populatia...dar ce sa'i faci traim o viata care e plina de surprize.
Invers ...sa putem merge cu picioarele pe cer si sa admiram mersul pamantului in pas cu retina,sa putem privi copacii cum isi hranesc radacina si cum le curge prin vene seva,cum prinde viata iarba si cum se inmultesc furnicile.Sa urcam muntii de la varf in jos si sa ne trezim in apus si sa atipim in rasarit.Apa? Cum ar putea fi marea invers? Sa ne scufundam in nisip si sa ne prajim in mare...ar fi imposibil...sa o intoarcem invers ne'ar fi imposibil si ar fi aceeasi mare in care ne ratacim apusul si rasaritul.Soarele s'ar pierde tot in adancul ei...Invers? sa fim parinti inca de cand ne nastem si sa sfarsim copiii copiilor nostri.Simetrie.Practic ii invatam cum sa ne creasca si ar deveni noi in tinerete si noi ei la batranete...sau invers...oricum suntem invers.
Daca ar fi sa traim din vise,adica sa ni se intample cu adevarat ce visam peste noapte...poate asta ar insemna sa fie invers...Si daca realitatea ar fi mereu un vis...adica sa facem pe bune ceva si sa ne trezim in fiecare dimineata de alarma ceasului si sa vedem mereu ca a fost daor un vis...Nu ar mai fi viata...
Delirez si eu .
Si sunt invers.
Delireaza si tu si fii invers.

Acest post este raspunsul pentru leapsa data de Spaic(http://spaic.lanebuni.eu) si eu o dau cui pofteste."Cum ar fi daca totul ar fi invers?"

0 comentarii: